Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Tailandietiškos antienos salotos
ingredientai
500 g Lapino puota šviežios ančiukų filė su oda
200 g salotų lapelių(naudojau sultenes)
pundelis šviežių kalendros lapelių
kelios mėtų šakelės
1 nedidelis agurkas
keli vyšniniai pomidorai
1/2 raudonojo svogūno
Užpilas:
6 skiltelės česnako
3 aitrios paprikos
5 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštas cukraus

Tailandietiškos antienos salotos

15-20 min.
4-6 asmenims
Gaminimas
  1. Užpilui sutriname česnako skilteles ir sumaišome su likusiais ingredientais.
  2. Antienos file kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps ir apskrus.
  3. Į lėkštes dedame salotų lapelius, smulkintus agurkus, pomidorus, svogūnus, žalumynus. Sudedame pjaustytą antieną, pašlakstome užpilu.
  4. Skanaus.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams.

Atgal į receptų sąrašą