Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Takai su plėšyta ančių kulšelių mėsa
ingredientai
500 g Lapino puota ančių kulšelių mėsos
Mini tortilijos
Mangas
Pomidoras
Avokadas
Kalendra
Druska
Pipirai
Alyvuogių aliejus
Alyvuogių aliejus

Takai su plėšyta ančių kulšelių mėsa

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Prieskoniuojame mėsytę, sudedame į puodą su dangčiu (grandfeu)
Įkaitiname orkaitę iki 130c ir dedame troškinti iki kol plėšysis
 
Kol mėsytė troškinasi pasiruošiame mangų salsą:
Supjaustome mangą, pomidorą ir avokadą kubeliais. (Kas mėgsta gali dėti raudono svogūno)
Smusmulkiname kalendrą.
Druska pipirai pagal skonį.
Šlakelis alyvuogių aliejaus.
 
 
Pašildome tortilijas, dedame mėsytę, mangų salsą ir padažą.
 
Skanaus!
 
 
Už receptą dėkojame Ne tik Makaronai. 
Atgal į receptų sąrašą