
| 500 g | antienos kulšelių mėsos LAPINO PUOTA |
| 1 vnt. | didelio svogūno |
| 2 vnt. | morkų |
| 2 vnt. | saliero stiebų |
| 1 vnt. | saldžiosios paprikos |
| 2-3 skiltelių | česnako |
| 1 vnt. | čili paprikos |
| 1 skardinės | konservuotų raudonųjų pupelių |
| 2 v.š. | pomidorų pastos |
| 1 indėlio | konservuotų smulkintų pomidorų |
| žiupsnelis | Druskos, pipirų, raudonėlio, cukraus |
| kepimui | Aliejaus |
| Tortilijų lakštų | |
| Tarkuoto kietojo sūrio |
Puikus, šildantis, sotus patiekalas niūriam ir lietingam rudens vakarui. Antieną rinkausi savo bičiulių Lapino puota
Gamyba:
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė