Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU ANTIENA
ingredientai
1 kg Lapino puotos antienos file
1 a.š. ghee sviesto
1 svogūnas
1 didelė morka
2 v.š. pomidorų padažo
2 kiaušiniai
200 ml pieno
150 g kietojo tarkuoto sūrio
Druska, pipirai
1 a.š. rūkytos paprikos
1 a.š. česnakų granulių
4 viso grūdo miltų tortilijų blynai

TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU ANTIENA

60min.
4 asmenims
Gaminimas
Keptuvėje įkaitinamas sviestas, pakepamas smulkintas svogūnas kol pageltonuoja. 
Dedama kubeliais pjaustyta antiena, beriama druska, pipirai, pakepama kol mėsa pabaltuoja.
Dedama tarkuota morka, pomidorų padažas, pakepama kol nugaruoja didžioji dalis padažo. 
Paruoštas įdaras dedamas ant tortilijų, suvyniojamas ir suktinukai dedami į kepimo indą.
Pienas, kiaušiniai, rūkyta paprika, česnako granulės, druska išmaišomi su 75 g. sūrio ir pilami ant suktinukų. 
Kepama 15 min. 180 C įkaitintoje orkaitėje. Tuomet ištraukus beriama dar 75 g.  sūrio ir kepama dar 10 min.
SKANAUS!
 
Už receptą dėkojame Tina gamina
Atgal į receptų sąrašą