Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Traškios anties kulšelės su čiobreliais
ingredientai
500 g Lapino puota ančių kulšelių
1/2 šaukštelio jūros druskos
1/2 šaukštelio dž čiobrelio
1/2 šaukštelio pankolio sėklų
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus

Traškios anties kulšelės su čiobreliais

60 min.
2 asmenims
Gaminimas
Visus ingridiantus (išskyrus antieną) sumaišykite ir  šiuo mišiniu ištrinkite anties kulšeles.  Sudėkite į indą ir sandariai uždarykite. Dėkite į šaldytuvą 24 val.
Į kepimo indą sudėkite anties kulseles ir kepkite 180C apie 30 min.,kol antiena iškeps.
Valgome su orkaitėje keptomis bulvėmis.
 
Už receptą dėkojame Odetai. 
Atgal į receptų sąrašą