Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų kakliukai
250 g. Grietinėlė
1 vnt. Svogūnas (didelis)
Pagal skonį Prieskoninės žolelės
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
1 kubelis Sultinys

Troškinti antienos kakliukai su grietinėlės padažu ir svogūnais

50-60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežius antienos kakliukus apvirkite puode su sultinio kubeliu apie 20 minučių.
  2. Vėliau ištraukite iš sultinio kakliukus, dėkite juos į keptuvę, ant viršaus berkite susmulkintą svogūną, džiovintas prieskonines žoleles.
  3. Pilkite grietinėlę ir samtį sultinio kur virė kakliukai.
  4. Viską palikite troškintis dar mažiausiai 20 minučių.
  5. Pateikite su bulvėmis ar bulvių piurė. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą