Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Užtepėlė su paštetu
ingredientai
150 g Lapino puotos antienos pašteto
pagal poreikį mėlynojo svogūno
2 vnt marinuotų agurkėlių
2 a.š. majonezo (galite keisti natūraliu jogurtu)
žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
6 vnt skrudintų batonų riekelių su sėklomis

Užtepėlė su paštetu

15 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Į dubenėlį sudėkite paštetą, smulkiai pjaustytą svogūną, agurkėlius, dėkite majonezą, suberkite krapus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Paruoštą užtepėlę tepkite ant paskrudintų batono riekelių.

Skanaus ;)

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą