Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
VIENO KĄSNIO KREPŠELIAI SU ANTIENOS PAŠTETU IR VAISIŲ SALSA
ingredientai
150 g Lapino puotos antienos pašteto
20 vnt. Krepšelių Canape užkandžiui (apvalūs)
pagal poreikį Agurkėlių (kornišonai) 3- 6cm konservuotų arba šviežių mini agurkėlių
Pagal poreikį Meliono arba persimono

VIENO KĄSNIO KREPŠELIAI SU ANTIENOS PAŠTETU IR VAISIŲ SALSA

35 min.
5 porcijos
Gaminimas

Antienos paštetą sudėkite į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu. Leiskite paštetui maišelyje “apšilti”, kad lengviau formuotųsi gražūs krepšeliai.

Į krepšelių užkandžius įspauskite paštetą. Papuoškite agurkėlių griežinėliais ir iš vaisių suformuotais rutuliukais.

 

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Atgal į receptų sąrašą