Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Azijietiškas wok troškinys
ingredientai
100 g kiaušininių makaronų
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
2-3 v.š. aliejaus kepti
1 raudonojo svogūno
100 g šiaudeliais supjaustytų morkų
100 g brokolių žiedynų
150 g supjaustytų pievagrybių
saujelės anakardžių
4 v.š. saldžiarūgščio azijietiško padažo
pagal poreikį Kalendrų lapelių
pagal poreikį Laiškinių svogūnų

Azijietiškas wok troškinys

15 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Išvirkite kiaušininius makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite stipriai įkaitintame aliejuje. Suberkite svogūnus, 1 min. kepkite nuolat maišydami, po to suberkite morkas, brokolius, pievagrybius, anakardžius. Apkepkite ir supilkite saldžiarūgštį azijietišką padažą.
  3. Troškinkite apie 7 min. pabaigoje sudėkite kiaušininius makaronus, išmaišykite.
  4. Patiekite su kalendromis ir svogūnų laiškais.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą