250 g | Lapino puota triušienos troškinti,kepti |
1 vnt | morkos |
1 vnt | svogūnas |
1 skiltelė | česnako |
100 g | šaldytų žirnelių |
100 g | fermentinio sūrio |
žiupsnelis | druskos, pipirų |
Sudėkite triušieną į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Baklažanus perpjaukite per pusę išilgai. Išskaptuokite baklažanų vidų. Baklažanų minkštimą supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinkite smulkintus svogūnus, morkas, šaldytus žirnelius. Sudėkite smulkintą česnaką ir dar porą minučių pakepkite. Sudėkite triušieną įberkite prieskonių ir troškinkite kol masė sutirštės. Į baklažanų puseles pridėkite kepinto įdaro, apibarstykite sūriu ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitingą orkaitę bei kepkite apie 30 minučių.