Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Bauginančios akys
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
kekelos juodųjų alyvuogių
3-4 v.š. pomidorų padažo
Papuošimui žalumynų

Bauginančios akys

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Pasitikime Helovyną su bauginančiu maistu.

1. Į triušienos mėsą įdėkite žiupsnelį druskos ir pipirų. Formuokite nedidelius kukuliukus.

2. Į verdantį vandenį sudėkite kukuliukus ir virkite apie 15 min.

3. Sudėkite žalumynus, ant kukuliukų viršaus uždėkite per pusę perpjautas alyvuoges ir aplink apvarykite pomidorų padažu.

Greita ir labai paprasta idėja!

 

 

Gardūs ir bauginantys linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Atgal į receptų sąrašą