Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Burokėlių ir avokadų salotos su triušiena
ingredientai
200 g Lapino puotos triušienos kumpelių mėsos
200 g Lapino puotos juosmeninės dalies
200 g virtų burokėlių
2 vnt. sunokusio avokado
200 g salotų mišinio
3 skiltelės česnako
žiupsnelis druska, pipirai
Padažui;
alyvuogių aliejaus
citrinos sultys
medus
kapotas česnakas
pipirai
druska

Burokėlių ir avokadų salotos su triušiena

40 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Triušieną ištrinkite česnakų, pipirų ir druskos mišiniu.
  2. Kumpelių mėsą pasmulkinkite .Palikite pastovėti, - kol suruošite daržoves, mėsa pasimarinuos.
  3. Padažui skirtus produktus sumaišykite. Produktų proporcijas derinkite pagal savo poreikius, - mėgstate rūgščiau ar saldžiau.
  4. Į lėkštes dėliokite salotų lapus, pjaustytus burokėlius, avokadus. Sulaistykite padažu. Pasilikite šiek tiek padažo mėsai.
  5. Į keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir įkaitinę dėkite kepti triušieną. Kepkite po 3-4 min abi puses. Kumpeliui prireiks šiek tiek daugiau laiko, tačiau neperkepkite.
  6. Iškeptą triušieną dėliokite ant salotų ir sulaistykite likusiu padažu.
 
Skanaus !!!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame http://www.ritosreceptai.lt/
Atgal į receptų sąrašą