Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
CEZARIO SALOTOS SU TRIUŠIENA
ingredientai
220 g Šviežios triušienos mėsos juostelės
Romaine salotos
Vyšniniai pomidoriukai
Džiugo sūris
Graikiškas jogurtas
žiupsnelio Druska, pipirai, alyvuogių aliejus
1 Čiabata duonelė

CEZARIO SALOTOS SU TRIUŠIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Triušieną susmulkiname gabaliukais, gardiname druska ir pipirais, kepame ant aliejumi įkaitintos keptuvės, kol mėsa taps balta
  2. Salotoms susmulkiname romaine salotą, vyšninius pomidorus, gardiname druska ir pipirais, sumaišome su graikišku jogurtu ir apibarstome Džiugo sūrio drožlėmis
  3. Patiekiame su čiabata duonele
Skanaus!
 
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 
Atgal į receptų sąrašą