
| 1 nedidelio | mėlynojo svogūno |
| 2–3 šaukštų | raudonojo vyno acto |
| 2 šaukštų | cukraus |
| 2–3 šaukštų | vandens |
| 2 saujų | vyšnių be kauliukų |
| 2 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
| 1 | apelsino |
| 200 g | LAPINO PUOTOS triušienos mėsos juostelių |
| Žiupsnelio | aitriųjų paprikų dribsnių |
| 1 šaukšto | aliejaus (kepimui) |
| 200 g | virtų laukinių ryžių |
| 120 g | šviežio buratos sūrio |
| 1 šaukšto | kedrinių pinijų |
| Keleto | baziliko lapelių |
| Žiupsnelio | druskos |
| Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai