Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Kepti-troškinti triušienos kotletukai
ingredientai
2x250 g. šviežios smulkintos triušienos
100 ml pieno
50 g. baltos duonos
1 vnt. kiaušinis
2 v.š aliejaus
žiupsnelis druskos, prieskonių

Kepti-troškinti triušienos kotletukai

60 min
3-4 porcijos
Gaminimas

Duoną išmirkykite piene ir išspaudę skystį įdėkite ją į faršą. Pasūdykite, įpilkite išplaktus kiaušinius, kruopščiai viską išmaišykite. Suformuokite norimo dydžio kotletukus ir apkepkite iš abiejų pusių, o tada dėkite troškinti į puodą apie 20 min. Tinka su bet kokiu mėgstamu garnyru: bulvių koše, ryžiais, grikių kruopomis, troškintomis daržovėmis.

Atgal į receptų sąrašą