Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Kreminė sriuba su ciberžole
ingredientai
500 g sviestinio moliūgo
300 g morkų
200 g svogūno
20 g česnako
100 g saliero
200 g triušienos mėsos LAPINO PUOTA (troškinti, kepti)
500 ml grietinėlės
30 g margarino kepiniams
50 g žemės riešutų sviesto
50 g duonos traškučių Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio
50 g ciberžolės
500 ml daržovių sultinio
Druskos
Baltų pipirų

Kreminė sriuba su ciberžole

45 min.
10 asmenų
Gaminimas
  1. Visas daržoves: moliūgą, morkas, salierą, svogūną, česnaką nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  2. Puode išlydykite margariną kepiniams, sudėkite pakepinti svogūną ir česnaką.
  3. Toliau į puodą sudėkite visas likusias daržoves ir prieskonius. Viską apkepkite, užpilkite daržovių sultiniu ir grietinėle, sudėkite žemės riešutų sviestą.
  4. Kai sriuba užvirs, pavirkite apie 20 min. Kol sriuba verda, paruoškite triušieną LAPINO PUOTA. Pamarinuokite su druska, pipirais ir česnaku. Kepkite keptuvėje arba orkaitėje 10–15 min.
  5. Išvirusią sriubą sutrinkite trintuvu, ant viršaus uždėkite iškeptą plėšytą triušieną ir dekoruokite Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio duonos traškučiais ir žalumynais.

 

PATARIMAI:

  • Sriuba bus dar gardesnė, jei vietoje grietinėlės įpilsite kokosų pieno.
  • Garantuoju, kad ji patiks ir tiems, kurie nemėgsta kreminių sriubų, nes ši sriuba yra pilna įvairiausių skonių.
  • Sriubą galite pagardinti muskatu, kuris dar labiau sustiprins riešutų skonį.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą