Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Mėsainis su triušiena
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos juostelės
3/4 stiklinės Majonezas
3/4 stiklinės Natūralus jogurtas
3 v.š. Smulkinti raudonėlio lapeliai
1 stiklinė Šiaudeliais pjaustytas šviežias kopūstas
1 vnt. Pomidoras
Saujelė Gražgarstės
2 skiltelės Česnakas
Pagal poreikį Sviestas (kepimui)
Pagal skonį Druska ir pipirai
Gabalėlis Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
Gabalėlis Čederio sūris
1 vnt. Avokadas
4 vnt. Mėsainių bandelės

Mėsainis su triušiena

45 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Majonezą sumaišykite su jogurtu ir raudonėliais, pagardinkite druska, pipirais.
  2. Sumaišykite kopūstą su 2 šaukštais majonezo padažo.
  3. Triušienos juosteles supjaustykite juostelėmis, česnako skilteles griežinėliais. Iškepkite triušieną keptuvėje su sviestu. Baigiant kepti sudėkite česnako griežinėlius.
  4. Pomidorą ir avokadą supjaustykite plonais griežinėliais.
  5. Kiaulienos šoninę supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir apkepkite orkaitėje įjungus griliaus funkciją.
  6. Sūrį supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos keturis kvadratėlius ir kepkite orkaitėje įjungus griliaus funkciją, kol išsilydys ir paruduos krašteliai.
  7. Bandeles, jei neperpjautos, perpjaukite horizontaliai pusiau. Pjūvio vietas pakepinkite sausoje keptuvėje.
  8. Ant apatinės bandelės puselės užtepkite majonezo padažo, dėkite kopūstų, kelias pomidoro riekeles, gražgarsčių, kelias keptas trušienos juosteles su česnakais, kelis šoninės griežinėlius, sūrio kvadratėlį, kelis avokado griežinėlius. Užvožkite likusia, padažu užtepta, bandelės pusele. Skanaus!

 

         Dėkojame bulviukose.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą