Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Naminiai koldūnai su triušienos mėsa
ingredientai
Tešlai:
Miltai
Verdantis vanduo
Aliejus
Druska
Mėsa:
Triušienos kumpelių mėsa
Žiupsnelio Druska
Česnakai
Česnakai
Svogūnai
Petražolės

Naminiai koldūnai su triušienos mėsa

90 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

Miltus,aliejų,druska sumaišome ir tada tešlą uzplikinama leidžiam truputį atvėsti ir išminkom ir vėl paliekam pailsėti.

Triušienos kumpelių mėsa sumalam,dedam prieskonius,supjaustom svogūna,česnaka ir petražoles.
 
Ypač mėgstami mažų vaikų,bet tinka ir suaugusiems.
 
 
Už receptą ir nuotrauką dėkojam Laurai iš „Lapino puota“ virtuvės
Atgal į receptų sąrašą