Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Pankolių, apelsinų ir triušienos pavasarinės salotos
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos juosmeninės dalies filė
1 vnt. Pankolio gumbas
2 vnt. Apelsinai
1 skiltelė Česnakas
1 v.š. Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai
Pagal skonį Prieskonių mišinys: kalendra, cinamonas, pankolių sėklos, čiobreliai.

Pankolių, apelsinų ir triušienos pavasarinės salotos

25 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušieną supjaustykite mažais gabalėliais, pavaliokite prieskonių mišinyje ir miltuose, apkepkite aliejuje. 
  2. Pankolius supjaustykite plonais griežinėliais, apelsinus nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Pusę apelsino palikite išspausti sultims, jas sumaišykite su aliejumi ir apšlakstykite salotas. 
  3. Karštus triušienos gabalėlius patiekite kartu su šiomis gaiviomis apelsinų ir pankolių salotomis. Galite paskaninti pankolių sėklomis. Skanaus!

           Dėkojame žurnalui "TA PATI" už receptą!

Atgal į receptų sąrašą