Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Pica su triušiena ir mocarelos sūriu
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos juostelės
2 stiklinės Miltai
1/2 stiklinės Vanduo
1 vnt. Kiaušinis
1 a.š. Sausos mielės
4 v.š. Alyvuogių aliejus
2-3 a.š. Pesto padažas
125 g. Mocarelos sūris
8-10 vnt. Juodosios alyvuogės be kauliuko
3-4 vnt. Pievagrybiai (dideli)
Sauja Rukolos salotos
Pagal poreikį Pomidorų padažas (aptepimui)
Pagal skonį Druska

Pica su triušiena ir mocarelos sūriu

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos juosteles aptepkite pesto padažu, marinuokite apie 30 min. ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  2. Tešlai: į dubenį suberkite miltus, supilkite šiltą vandenį, aliejų, įmuškite kiaušinį, suberkite mieles, žiupsnelį druskos ir viską gerai išminkykite. Suformuokite dvi vidutinio dydžio picas, padėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kildinkite tešlą apie 15 min. 
  3. Picos padus aptepkite pomidorų padažų ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min. Tuomet išimkite ir išdėliokite triušienos griežinėlius, mocarelos sūrį, pjaustytas alyvuoges bei pievagrybius. Kepkite 15-20 min. arba tol, kol pica gražiai apskrus.
  4. Ant viršaus uždėkite rukolos salotų ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Skanaus!

        Dėkojame Oditėlės blogui už receptą!

Atgal į receptų sąrašą