Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Salotos su pomidorais, mangais ir triušiena
ingredientai
1 pomidoro
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1/4 žaliosios citrinos sulčių
Žiupsnio cukraus
1 pak. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė
1/2 mango
1/2 svogūno
3 saujų salotų lapų
1 šaukšto kedrinių pinijų
žiupsnelio druskos
žiupsnelio juodųjų pipirų

Salotos su pomidorais, mangais ir triušiena

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pomidorus supjaustykite kubeliais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, žaliosios citrinos sultimis, berkite druskos, pipirų ir cukraus. Išmaišykite ir palikite 2–3 min.
  2. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 4–5 min. su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
  3. Mangą supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną – plonomis skiltelėmis.
  4. Į dubenį sudėkite salotų lapus, mangą, pjaustytą keptą triušieną, pomidorus, kedrines pinijas ir užpilkite likusiu skysčiu nuo pomidorų.

 

PATARIMAI:

Galite rinktis mėgstamus riešutus. Taip pat čia tiktų pekaninės karijos arba skrudinti lazdynų riešutai.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą