Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Šiltos salotos su triušienos juostelėmis
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos juosmeninės dalies filė
30 g. Džiūvesėliai
10 g. Tarkuotas parmezanas
1 vnt. Kiaušinis
1 vnt. Raudona paprika
1 vnt. Svogūnas
2 vnt. Pomidorai
150 g. Brokoliai
1/2 a.š. Kajeno pipirai
Pagal skonį Druska ir pipirai
Šlakelis Alyvuogių aliejus
Saujelė Iceberg salotos

Šiltos salotos su triušienos juostelėmis

50 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, parmezano sūrį, įberkite žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį.
  2. Nuo triušienos filė nupjaustykite plėveles. Merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
  3. Kepimo skardoje eilėmis išdėliokite juostelėmis supjaustytą papriką, kubeliais - svogūną, žiedynėliais išskirstytą brokolį. Daržoves apibarstykite kajeno pipirais, druska, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
  4. Į lėkštės vidurį dėkite pjaustytas iceberg salotas, aplinkui išdėliokite keptas daržoves, triušienos filė ir užpilkite susidariusiu padažu. Skanaus!

       Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą