Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Skanios salotos su triušiena ir mocarela
ingredientai
200 g triušienos juosmeninės dalies filė
100 g salotų mišinio
100 g pomidoriukų
120 g mocarelos rutuliukų
2 trumpavaisių agurkų
6 saulėje džiovintų pomidorų
saujos traškių kepintų svogūnų
kedro riešutų
druskos; pipirų
Padažui:
3 valg.š. alyvuogių aliejaus
2 valg.š. citrinos sulčių
1 valg.š. agavų sirupo
1 arb.š. garstyčių
¼ arb.š. druskos
granulių česnako

Skanios salotos su triušiena ir mocarela

40 min.
2-3 asmenims
Gaminimas

Triušieną supjaustome gabaliukais, apibarstome druska, pipirais ir pakepiname keptuvėje, kol
gražiai apkeps.
 Į lėkštes sudedame salotų mišinį, pjaustytus pomidorus, agurkus, keptą triušieną, mocarelos
rutuliukus, apibarstome kedro riešutais ir kepintais svogūnų traškučiais.
 Salotas apipilame pasiruoštu padažu ir valgome.

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Svajojančiam Olandui. 

 

 

Atgal į receptų sąrašą