200 g | triušienos juosmeninės dalies filė |
100 g | salotų mišinio |
100 g | pomidoriukų |
120 g | mocarelos rutuliukų |
2 | trumpavaisių agurkų |
6 | saulėje džiovintų pomidorų |
saujos | traškių kepintų svogūnų |
kedro riešutų | |
druskos; pipirų | |
Padažui: | |
3 valg.š. | alyvuogių aliejaus |
2 valg.š. | citrinos sulčių |
1 valg.š. | agavų sirupo |
1 arb.š. | garstyčių |
¼ arb.š. | druskos |
granulių česnako |
Triušieną supjaustome gabaliukais, apibarstome druska, pipirais ir pakepiname keptuvėje, kol
gražiai apkeps.
Į lėkštes sudedame salotų mišinį, pjaustytus pomidorus, agurkus, keptą triušieną, mocarelos
rutuliukus, apibarstome kedro riešutais ir kepintais svogūnų traškučiais.
Salotas apipilame pasiruoštu padažu ir valgome.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Svajojančiam Olandui.