- Svogūną ir porą supjaustykite smulkiais kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus. Obuolį galite lupti arba ne, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
- Visus pjaustytus ingredientus sumaišykite su majonezu ir actu, įberkite druskos, viską išmaišykite.
- Airišką čederio sūrį supjaustykite riekelėmis, agurkus supjaustykite išilgai.
- Suvilgykite rankas aliejumi ir iš LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos formuokite maltinukus. Derinkite pagal bandelės dydį. Iš abiejų pusių apibarstykite juodaisiais pipirais bei apšlakstykite aliejumi. Dėkite į BIG GREEN EGG kepsninę ir kepkite apie 4–5 minutes, kol gražiai apskrus ir pilnai iškeps.
- Prieš baigiant kepti apibarstykite maltinukus druska ir dėkite ant jų čederio sūrį. Pakepkite, kol sūris išsilydys.
- Sukapokite bazilikus ir mėtas.
- Amerikietiško stiliaus mėsainių bandeles perpjaukite pusiau ir apskrudinkite grilyje.
- Ant apskrudintos bandelės dėkite paruoštas salotas, salotų lapus, marinuotus agurkėlius, mėsos paplotėlį, bazilikus su mėtomis ir uždenkite viršutine bandelės dalimi, aptepta pomidorų padažu „Karališkas“. Skanaukite!
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai. ALFAS VIENAS GAMTOJE.