
| 1 vid.dydžio | raudongūžio kopūsto |
| 1 | raudonojo svogūno |
| 2 | saliero lapkočių |
| 100 ml | aliejaus |
| 2-3 šaukštų | SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“ |
| 1/2 | ekologiško sultinio kubelio |
| 1 | baltojo svogūno |
| 500 g | LAPINO PUOTA smulkintos triušienos |
| 250 g | virtų ryžių |
| žiupsnelis | SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“ |
| žiupsnelis | SANTA MARIA džiovintų krapų |
| žiupsnelis | SANTA MARIA akmens druskos |
| 1 skardinės | smulkintų pomidorų savo sultyse |
| 150 g | riebios grietinės |
| pagal poreikį | Šalavijo lapelių |
Raudongūžį kopūstą supjaustykite vid. dydžio gabalėliais, taip pat supjaustykite raudonąjį svogūną ir saliero lapkočius.
Receptas sukurtas sukurtas bendradarbisujant su VMG komanda