Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Traški triušiena su risotto ir voveraitėmis
ingredientai
220 g Lapino puota triušienos
Triušienos marinatui reikės:
3 skiltelės česnako
šiek tiek išspausti sulčių/ patarkuoti žievelės Laimo
2 v.š. obuolių glazūros
100 ml grietinelės
Pora šakelių čiobrelio
Pagal skonį druska, pipirai, čili drožlės
Padažui
4 v.š majonezo
Keleta kalendros šakelių
3 skiltelės česnako
Pagal skonį čili drožlės, druska
Parmezano
Papildomai reikės:
apvoliojimui Kukurūzų arba bulvių krakmolo
kepimui Aliejaus

Traški triušiena su risotto ir voveraitėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Padažas:
Majonezą sumaišome su smulkintu česnaku ir kalendra. Čili drožlės, druska, pagal skonį. Dedame parmezano arba kito kietojo sūrio ir viską išmaišome. 
 
 
Triušienos gamyba:
 
Įkaitiname puodą su aliejumi. Pamarinuotą triušieną apvoliojame krakmole. Dedame į įkaitintą aliejų ir verdame iki kol gražiai paruduos. Iškeptą triušieną dedme į indą su jau paruoštu padažu ir sumaišome.
 
Skanaus !
 
Už receptą dėkojame NE TIK MAKARONAI. 
Atgal į receptų sąrašą