Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Traškios triušienos juostelės
ingredientai
250 g Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies file
alyvuogių aliejaus
žiupsnelis pipirų, druskos, česnakų
100 g kukurūzų dribsnių
4 v.š. jogurto
1 a.š. krienų

Traškios triušienos juostelės

90 min
4-5 porcijos
Gaminimas

File susipjaustome į 1cm pločio juosteles, pabarstome prieskoniais, pašlaikstome aliejumi ir apvoliojame kukurūzų dribsniuose (kukurūzų dribsniai turėtų būti jau iš anksto susmulkinti kombainu). Dedame juosteles ant kepimo popierius. Kepame apie 30min, 200 laipsnių temperatūroje. Sumaišome jogurtą bei krienus ir štai padažas:).

Skanaus☺

Recepto autorė Ieva R.

Atgal į receptų sąrašą