Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena granatų sultyse su šakninėmis daržovėmis
ingredientai
1,3 kg Lapino puota triušis
1 granatas
šlakelio aliejaus
mėgiamų Žalumynai (petražolės, krapai, kalendra)
žiupsnelis Druskos, pipirų, čiobrelio
galvutė Česnako
kelios Bulvės
Pora didelių morkų
Pora pastarnokų
pagal poreikį Saliero gumbas
pora svogūnų

Triušiena granatų sultyse su šakninėmis daržovėmis

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Triušį supjaustome gabalais. Beriame druskos, pipirų, čiobrelio, pašlakstome aliejumi. Gerai išmaišome ir paliekame pasimarinuoti.
  2. Daržoves nuvalome, supjaustome norimo dydžio gabalais, beriame druskos, pipirų, pašlakstome aliejumi ir išmaišome.
  3. Imame kepimo skardą, dedame daržoves, triušieną, česnako galvutę. Viską uždengiame folija ir kepame 170 laipsnių karštyje apie 1,5val. Tada nuimame foliją, pilame granatų sultis ir dar viską troškiname toje pačioje temperatūroje apie 1val.
  4. Patiekiame pabarstę smulkintais žalumynais ir granatų sėklomis.
  5. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą