Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena su karštų daržovių garnyru
ingredientai
200 g Lapino puotos triušienos mėsos juostelių
pagal skonį mėgiamų prieskonių
kepimui kokosų aliejaus
Garnyrui:
200 g šaldytų daržovių rinkinio
100 g virtų avinžirnių
pagal skonį mėgiamų prieskonių
kepimui kokosų aliejaus

Triušiena su karštų daržovių garnyru

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite kokoso aliejų.
  2. Į keptuvę suberkite šaldytas daržoves ir avinžirnius. Kepkite iki sušils. Pagardinkite prieskoniais.
  3. Kol ruošiasi garnyras, įkaitinkite kitą keptuvę ir ištirpinkite kokoso aliejų.
  4. Sudėkite triušienos mėsos juosteles ir kepkite vartant 4-6 minutes.
  5. Pagardinkite prieskoniais. Triušienai pagardinti itin tinka ne tik druska ar pipirai, bet ir įvairiausios prieskoninės žolelės, kaip čiobreliai, lauro lapai, šalavijai, cinamonas, raudonėliai, salierai, kadagio uogos, muskatas.
  6. Baigus šilti daržovėms, patiekite jas su triušiena.
 
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!

 

Atgal į receptų sąrašą