Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena su švelniu grietinėlės padažu
ingredientai
400 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos juostelės
2 vnt. Svogūnai
300 g. Pievagrybiai
250 ml. Grietinėlė
1 stiklinė Baltasis vynas
100 g. Šoninė
1 v.š. Garstyčios
1 v.š. Miltai
Pagal skonį Čiobreliai, pipirai, druska, alyvuogių aliejus

Triušiena su švelniu grietinėlės padažu

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Triušieną sukapokite mažais gabaliukais, pagardinkite pipirais, druska ir čiobreliais. Apvoliokite 1 šaukšte miltų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, iškepkite triušienos gabalėlius. Atidėkite į šalį. 
  2. Dabar laikas kepti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Kai jie apskrus, galite sudėti kubeliais pjaustytą šoninę. Supilkite stiklą vyno, sudėkite triušieną atgal į keptuvę, leiskite pasitroškinti. Pabaigai supilkite grietinėlę ir garstyčias, puikiai tiks čiobreliai. Patiekite su nepervirtais lakštiniais makaronais.

           Dėkojame žurnalui "Ta pati" už receptą!

Atgal į receptų sąrašą