Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos filė iešmeliai su keptais šparagais ir salotomis
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos juosmeninės dalies filė
2 skiltelės Česnakas
2 v.š. Smulkinti raudonėlių lapeliai
1 v.š. Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai
12 vnt. Šparagai
Pagal poreikį Salotų lapai
Padažui:
3 v.š. Alyvuogių aliejus
1 a.š. Rupios garstyčios
1 a.š. Medus
Šlakelis Citrinų sultys

Triušienos filė iešmeliai su keptais šparagais ir salotomis

180 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Česnako skilteles susmulkinkite, sumaišykite su smulkintais raudonėliais, aliejumi ir pipirais. Mišiniu įtrinkite triušienos filė ir palikite marinuotis kelias valandas. Prieš kepant, nuvalykite marinatą, sumaukite filė ant iešmelių, pasūdykite ir iškepkite griliuje arba orkaitėje, naudojant griliaus funkciją.
  2. Šparagus apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir taip pat iškepkite griliuje arba orkaitėje, naudojant griliaus funkciją. Šparagų ilgai nekepkite, jie turi likti traškūs.
  3. Padažui sumaišykite išvardintus produktus.
  4. Patiekite triušienos filė iešmelius su šparagais, salotomis, raudonėlių lapeliais ir padažu. Skanaus!


          Dėkojame bulviukose.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą