Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos filė su sezamo sėklomis.
ingredientai
200 g Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies
1/4 v.š. juodųjų pipirų
1/4 v.š. druskos
1 skiltelė česnako
1/4 v.š. dž. čiobrelio
1/4 v.š. raudonėlio
1 v.š. majonezo
2 v.š. sezamo sėklų
200 g makaronų ( naudojau su špinatais)
sauja rukolos
šlakelis balzamiko padažo
aliejaus kepimui

Triušienos filė su sezamo sėklomis.

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos filė nuplaukite ir nusausinkite.
  2. Į majonezą suberkite visus prieskonius, įspauskite česnako skiltelę ir gerai išmaišykite. Šia mase aptepkite triušienos juosteles. Pavoliuokite sezamo sėkluose ir dėkite į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kepkite po 3 min. iš kiekvienos pusės, kol mėsa iškeps ir plutelė šiek tiek apskrus.
  3. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
  4. Į lėkštę dėkite makaronus, rukolos lapelius, uždėkite triušienos juostelę ir pašlakstykite balzamiko padažu.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams.

Atgal į receptų sąrašą