
| 200 g | Lapino puotos triušienos juostelių |
| 1 pakelio | Sluoksniuotos šaldytos tešlos |
| mėgstamų | daržovių (cukinija, paprika, morka, svogūnas) |
| 200 g | Tarkuoto Džiugo sūrio |
| 1 | kiaušinio |
| Alyvuogių aliejaus | |
| Druskos, pipirų |
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių;
2. Kol gaminate įdarą, šaldytai tešlai leiskite pabūti kambario temperatūroje;
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite smulkintas daržoves ir leiskite pakepti apie 8min.; tada išimkite iš keptuvės ir atidėkite;
4. Toje pačioje keptuvėje trumpai (~5min.) apkepkite smulkintus triušienos gabalėlius, pagardinkite druska ir pipirais;
5. Daržoves ir triušiena sumaišykite kartu;
6. Į kepimo indą paklokite pusę turimos sluoksniuotos tešlos, apibarstykite sūriu, dėkite mėsos-daržovių įdarą, vėl apibarstykite sūriu ir užklokite likusia tešlos dalimi; aptepkite kiaušinio plakiniu.
! Atsakingai dėliokite tešlos lakštus – jie turi gerai sulipti vienas su kitu, nes kitu atveju lakštai išsiskirs – taip, kaip nuotraukoje. Tai skoniui nepakenks, nebijokite.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS