Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
TRIUŠIENOS KESADILIJOS SU GVAKAMOLE
ingredientai
200 g Triušienos kumpelių mėsa
vidutinio dydžio Santa Maria tortilijos
Mėgstamas sūris (aš naudoju be laktozės Atleet Valio 200g – man geriausias ir skaniausias)
1 didelė morka
½ daržinio poro
V. šaukštas pomidorų pastos
kepimui aliejaus
Žiupsnelio Druska, pipirai, rūkyta paprika, petražolių prieskoniai
Gvakamolei:
1 sunokęs avokadas
smulkiavaisių pomidorų
šlakelis Citrinų sulčių
Maldon druska

TRIUŠIENOS KESADILIJOS SU GVAKAMOLE

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Susmulkiname mėsą, gardiname druska, rūkyta paprika ir petražolėmis, apšlakstome aliejumi, viską gerai išmaišome ir atidedame 

  1. Susmulkiname svogūną, porą, morką ir viską kartu kelias minutes pakepiname aliejumi įkaitintoje keptuvėje (kol suminkštės)
  2. Daržoves išimame iš keptuvės, atidedame, ir į tą pačia keptuvę dedame kepti mėsą (kepame 5-7 minutes, priklausomai nuo gabalėlių dydžio)
  3. Į keptuvę grąžiname mėsą, dedame pomidorų pastą, išmaišome ir leidžiame pasitroškinti dar kelias minutes
  4. Sutarkuojame sūrį
  5. Formuojame kesadilijas: ant pusės tortilijos lakšto beriame sūrį, dedame mėsos įdarą ir vėl sūrį, lenkiame per pusę ir kepame at šlakeliu aliejaus įkaitintos keptuvės ant vidutinės kaitros (po 4 minutes iš kiekvienos pusės arba kol apskrus tortilija ir išsilydys sūris).
  6. Patiekiame su gvakamole: trintas avokadas sumaišytas su smulkintais pomidorais, maldon druska ir citrinų sultimis

 

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą