Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
TROŠKINTA TRIUŠIENA VYNE SU POMIDORAIS
ingredientai
200 g triušienos mėsos juostelių (naudojau iš Lapino puota )
1-2 šaukštų kvietinių miltų (mėsai apvolioti)
šiek tiek aliejaus (mėsai apkepti)
60-70 ml baltojo vyno
1 svogūno
1 morkos
1 skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse
3-4 skiltelių česnako
pagal skonį druskos ir juodųjų pipirų
1 šaukštelio raudonosios saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelio raudonojo kario pastos
1 žiupsnio džiovintų petražolių
1 žiupsnio džiovintų raudonėlių
1 žiupsnio džiovintų čiobrelių

TROŠKINTA TRIUŠIENA VYNE SU POMIDORAIS

90 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Mėsą supjaustome gabaliukais, apvoliojame miltuose ir apkepame apie 1-2min ant šlakelio aliejaus įkaitintoje keptuvįje.
2. Svogūną susmulkiname kubeliais, morką-griežinėliais, česnako skilteles sutraiškome. Daržoves dedame į troškinimo indą, tada dedame apkeptą triušieną, pilame konservuotus pomidorus, vyną ir beriame prieskonius. Visumą permaišome.
3. Troškiname apie 1-1,5val. laiko iki 200laip. įkaitintoje orkaitėje.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą