Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
TROŠKINTA TRIUŠIENOS MĖSA SU DARŽOVĖMIS IR RYŽIAIS
ingredientai
200 g Lapino puotos triušienos kumpelių mėsos;
0,5 raudonosios paprikos
1 morkos
1 čili paprikos
poros saujų šaldytų žirnelių
1 a.š. malto česnako
1 a.š. malto kumino
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
200 g grietinėlės
200 g ryžių

TROŠKINTA TRIUŠIENOS MĖSA SU DARŽOVĖMIS IR RYŽIAIS

50 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atidėkite į šoną.
  2. Triušieną ir papriką supjaustykite plonais griežinėliais, morką - šiaudeliais, pasmulkinkite čili papriką.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite triušieną ir kepkite keletą minučių, kol nugaruos susidaręs skystis. Tuomet dėkite papriką, morką, čili pipirą, suberkite česnaką, kuminą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir pakepkite ~1 minutes. 
  4. Galiausiai supilkite grietinėlę ir patroškinkite keletą minučių.
  5. Patiekite su ryžiais.

Skanaus 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą