1 | saliero stiebo |
1 | svogūno |
1 | aitriosios paprikos |
1 | morkos |
2 skiltelių | česnako |
50 ml | alyvuogių aliejaus Extra Virgin |
250 g | LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos |
žiupsnelis | kumino |
žiupsnelis | džiovintos kalendros |
2 šaukštų | FELIX BBQ padažo Smokey & Honey |
200 ml | ŠVYTURIO nealkoholinio alaus |
50 g | sviesto |
1 šaukšto | miltų |
200 ml | pieno |
4-5 | tortilijų |
1 | aitriosios paprikos |
1 saujos | tarkuoto kietojo sūrio |
žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
1 | žaliosios citrinos |
1 saujos | kalendrų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai