
| 800 ml | vandens |
| 2 skiltelių | česnako |
| 4 | kardamono ankščių |
| 1 | nykščio dydžio imbiero gabaliuko |
| 1 | aitriosios paprikos |
| 1 | NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio |
| 3 | žvaigždinių anyžių |
| 4-5 | gvazdikėlių |
| 2 | svogūnų laiškų |
| 1 | vidutinio saliero |
| 1 | saujos Enoki grybų |
| 250 g | g LAPINO PUOTOS šviežios triušienos mėsos troškinti, kepti |
| 4–5 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
| 2–3 šaukštų | sojų padažo |
| 1 šaukštelio | malto cinamono arba lazdelės |
| 1 šaukšto | ryžių acto |
| 1 šaukšto | žuvies padažo |
| 200 g | ryžių makaronų |
| 2 saujų | špinatų |
| 150 ml | GREENFIELD juodosios arbatos Earl Grey Fantasy |
| 1 saujos | sojų daigų |
| 1 saujos | marinuotų midijų |
| mėgstamų | prieskoninių žolelių (mėtų, kalendrų, bazilikų) |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai