Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Virtų bulvių ir varškės cepelinai su mėsos įdaru
ingredientai
500 g Lapino puotos triušienos užpakalinių kumpelių
1 vnt. svogūno
7-8 vnt. bulvių
150 g varškės
1 vnt. kiaušinis
3 v. š. bulvių krakmolo
žiupsnelis druskos
kepimui sviesto ir aliejaus

Virtų bulvių ir varškės cepelinai su mėsos įdaru

45 min
4-5 porcijos
Gaminimas

Išvirtas bulves sugrūskite.

Varškę, kiaušinį sumaišykite ir sudėkite į bulves.

Į bulvių ir varškės masę įdėkite krakmolo viską sumaišykite.

Virtus triušienos kumpelius nukaulinkite ir mėsytę smulkiai supjaustykite pakepinkite su svogūnu ( įdaras cepelinams paruoštas ).

Beliko formuoti cepelinus.

Į puodą, su verdančiu vandeniu įdėkite druskos ir ištirpinto krakmolo ( 1.5 v.š. krakmolo ištirpinkite stiklinėje vandens ).

Į puodą sudėkite cepelinus ir jiems iškilus virkite apie 7 min.

Štai ir viskas.

Cepelinai paruošti. Patiekiau su svogūnų padažu.

Skanaus 

Atgal į receptų sąrašą