Pradžia /  RECEPTAI  /  VIŠTIENA  / 
Įdaryta cukinija su malta vištiena
ingredientai
600 g. Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną)
1 vnt. Cukinija
Pagal skonį Malti pipirai
Pagal skonį Prieskoninės žolelės
Pagal skonį Česnakai
1 vnt. Kiaušinis
1 vnt. Svogūnas

Įdaryta cukinija su malta vištiena

90 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Paruošimas labai paprastas - perpjaukite cukiniją per pusę, išskaptuokite vidų, įtrinkite prieskoniais ir palikite šiek tiek pastovėti, kad prieskoniai įsigertų.
  2. Kol cukinija marinuojasi pasiruoškite maltą vištieną. Į maltą mėsą berkite prieskonius (rekomenduojame druskos nebedėti, mėsa pasūdyta gamybos metu), susmulkinkite svogūną, česnaką ir sud4kite į maltą mėsą. Taip pat įmuškite kiaušinį bei viską gerai išmaišykite.
  3. Kai bus viskas paruošta įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Cukinijos lovelius užpildykite mėsos įdaru ir pašaukite į orkaitę - kepkite apie 1 valandą, priklausomai nuo cukinijos dydžio. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą