Pradžia /  RECEPTAI  /  ŽĄSIENA  / 
Keptos žąsienos kulšelės ir filė natūraliam marinate
ingredientai
550 g. Lapino puota švž. žąsienos filė su oda
500 g. Lapino puota švž. žąsienos kulšelės
Pagal skonį Prieskoninės žolelės
Pagal skonį Žalieji prieskoniai
Pagal skonį Česnakai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
Šlakelis Sojos padažas
Pagal poreikį Aliejus

Keptos žąsienos kulšelės ir filė natūraliam marinate

60 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Žąsienos kulšeles ir krūtinėlę įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite sojos padažu ir aliejumi ir palikite apie 1 valandą pastovėti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
  2. Po valandos išimkite mėsą ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje kol gražiai paruduos ir iš odelės ištekės riebalai.
  3. Apkepus suvyniokite žąsienos dalis į foliją ir pašaukite į įkaitintą orkaitę kepkite apie 40 minučių 220 C laipsnių temperatūroje.
  4. Pateikite su keptomis ar virtomis bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą