Pradžia /  RECEPTAI  /  ŽĄSIENA  / 
Sotusis rudens troškinys
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. žąsies kulšelė
2 vnt. Morkos (didelės)
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Jauna cukinija
3 vnt. Bulvės
300 g. Avinžirniai
Sauja Marinuotos šparaginės pupelės
Pagal skonį Mėgstami prieskoniai
1 v.š. Ghee sviestas

Sotusis rudens troškinys

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Per naktį mirkytus avinžirnius užpilkite vandeniu, įdėkite mėsą ir dėkite virti (greitpuodyje virkite apie 20 min, neturint jo, reikės troškinti ilgiau).
  2. Bulves pjaustykite kubeliais ir sudėkite į troškinį. Šiek tiek pavirus, sudėkite druską, pipirus, lauro lapą (ar tą ką mėgstate).
  3. Morkas pjaustykite lazdelėmis, svogūnus kubeliais, cukinijas griežinėlių puselėmis ir viską pakepinkite 1 šaukšte ghee sviesto. Pakepinus sudėkite į puodą.
  4. Bulvėms suminkštėjus, sudėkite marinuotas šparagines pupeles ir pavirkite dar porą minučių. Ištraukite žąsies kulšelę, ją susmulkinkite, suberkite atgal į troškinį ir patiekite. Skanaus!

     Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą