Pradžia /  RECEPTAI  /  ŽĄSIENA  / 
Sveikas ir lieknas žąsienos dešrelių variantas
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. žąsies kulšelės
1 vnt. Kiaušinis
Pagal skonį Natūralūs prieskoniai
Pagal skonį Druska

Sveikas ir lieknas žąsienos dešrelių variantas

90 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Mėsą nuimkite nuo kaulo ir elektriniu smulkintuvu sutrinkite iki košės konsistencijos.
  2. Į mėsą muškite kiaušinį, įberkite prieskonių, druskos ir viską kruopščiai suminkykite.
  3. Kepimo rankovę sukarpykite dešrelės ilgio kvadratėliais. Imkite gabalėlį paruoštos masės ir susukite į plėvelę, galus užriškite. Turite gauti saldainio formos paruoštuką.
  4. Įpakuotas dešreles virkite apie 20 min. Skanaus!

      Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą