Pradžia /  RECEPTAI  /  ŽĄSIENA  / 
Tortilijos trapučiai su žąsienos paštetu
ingredientai
150 g žąsienos pašteto
60 g kreminio sūrio (pvz. Philadelphia)
žiupsnelis pjaustytų šviežių krapų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
3 vnt. apvalių tortilijų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį maltos raudonosios paprikos
pagal poreikį karnišonų

Tortilijos trapučiai su žąsienos paštetu

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

 

  1. Į dubenėlį sudėkite žąsienos paštetą, kreminį sūrį, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. 
  2. Tortilijas supjaustykite gabalėliais. Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite malta paprika ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus. Atvėsinkite.
  3. Patiekite tortilijos traškučius su paruoštu paštetu ir ant viršaus uždėkite pjaustytus karnišono gabalėlius.

 

Dėkojame už receptą http://oditele.blogspot.lt/

 

Atgal į receptų sąrašą