Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis ir moliūgo sėklomis
ingredientai
250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
6 vnt dešrainių bandelių
150 g majonezo
150 g pomidorų padažo
100 g tarkuoto mocarela sūrio
50 g lukštentų moliūgo sėklų

Dešrainiai su triušienos dešrelėmis ir moliūgo sėklomis

15 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Išvirkite šviežias triušienos dešrelės (apie 6-8 min.). Sumaišykite majonezą ir pomidorų padažą. Bandelę įpjaukite išilgai, jos vidų ištepkite pomidorų ir majonezo padažu,  įdėkite virtą triušienos dešrelę. Dešrainio viršų pabarstykite tarkuotu sūriu, pagal skonį - mėgiamu padažu. Paruoštus dešrainius sudėkite į kepimo skardą ir 180 C įkaitintoje orkaitėje šildykite kol išsilydys sūris. Iškeptus pagardinkite moliūgų sėklomis.

Patiekite su salotų lapais, šviežiomis mėgstamomis daržovėmis.

Skanaus!

Atgal į receptų sąrašą