„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena

Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  /  „KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena  / 

Pasiilgusiems vakarienės gryname ore ir kepsninėje ruošto maisto – puiki žinia: jau netrukus tradiciniu tapusiame piknike Vilniuje savo kepsnines įkaitins tikri grilio meistrai. Renginiui aktyviai ruošiasi ir prekinio ženklo „KITCHEN me“ atstovai, gurmanams pristatysiantys ypatingą kepsninių sezono naujieną.

Birželio 5 d. Vilniuje vyks „Borjomi Grill piknikas“ – tikra gardaus maisto, įdomių pokalbių ir užburiančios atmosferos šventė, kasmet pritraukianti būrius žmonių. Renginio, kuris šiemet vyks Vilniaus bastėjos papėdėje, dalyviai naudojasi proga ne tik puikiai praleisti laiką gryname ore, bet ir paskanauti įvairių patiekalų, iš grilio meistrų lūpų išgirsti įvairių kulinarių paslapčių bei pasižvalgyti, ką įdomaus šį sezoną siūloma išmėginti kepsninių gerbėjams.

„KITCHEN me“ virtuvės meistrai lankytojų lauks parengę net keletą naujienų. Šio prekinio ženklo atstovai piknike dalyvauja nebe pirmus metus, tačiau iki šiol jų produkciją gamindavo renginyje dalyvaujantys BBQ profesionalai. O šiemet prie kepsninių stos ir gardžiausius užkandžius pikniko lankytojams čirškins patys „KITCHEN me“ virtuvės meistrai.

Nuolat naujus receptus kuriantys ir gurmanus stebinantys meistrai ir šiam piknikui paruošė naują skonių improvizaciją, kurios galės paragauti pikniko dalyviai – užkandį su antienos iešmeliais. Šios kokybiškos, vitaminų daug turinčios ir gurmanų vertinamos paukštienos gerbėjai jau seniai įsidėmėjo „KITCHEN me“ prekės ženklą. Tačiau piknike antienos mėgėjų laukia visai naujas skonių derinys – kepsninėje kepti sultingos ir aromatingos antienos iešmeliai, patiekiami kartu su šviežiomis salotomis ir... traškiu vafliu. Apsilankę „Borjomi Grill piknike“ turėsite galimybę ne tik paskanauti šio netradicinio užkandžio, bet ir užduoti rūpimus klausimus „KITCHEN me“ virtuvės meistrams – galbūt jų patarimai paskatins drąsiau eksperimentuoti prie kepsninės ir savo namų kieme.

Todėl birželio 5 dieną čiupkite pledus, pintines su lėkštėmis, suburkite mielų žmonių kompaniją ir traukite į pikniką Vilniaus bastėjos papėdėje. Kartu su „KITCHEN me“ komanda čia galėsite pasimėgauti gardžiais užkandžiais, pasidalinti patirtimi ir pasisemti įkvėpimo visam kepsninių sezonui.