NAUJIENOS

Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  / 
Gurmaniška vakarienė Saulės mieste
2018-09-27

„Gero skonio“ klubas šių metų rugsėjo 27 d. svečius sukvietė į šeimyninį restoraną „Avenue Brasserie“ Šiauliuose. Vakaro šeimininkas – restorano savininkas ir virtuvės šefas Algirdas Matačiūnas – ne tik pristatė šią vietą svečiams, tačiau ir rūpinosi išskirtine degustacine vakariene, įrodžiusia, jog Šiauliai išties turi kuo didžiuotis.

Mamadienis linksmo lagamino švenčių studijoje
2018-09-18

Rugsėjo 18 d. įvyko Nr. 5 MAMADIENIS linksmo lagamino švenčių studijoje Vilniuje. Į MAMADIENĮ susirinko mamos su savo mažosiomis atžalomis.

Apie gundantį aromatą ir viliojantį kepamos mėsos čirškėjimą...
2018-07-14

Gundantis aromatas ir viliojantis kepamos mėsos čirškėjimas...

Meksika Palangoje?
2018-07-09

Palangoje, sanatorijos „Gradiali“ restorane, 2018 m. birželio 30 d. virtuvės šefas ir peilio virtuozas Ruslan Bolgov susirinkusiems svečiams pristatė spalvingos ir išskirtinės meksikietiškos virtuvės patiekalus.

Tas atvejis, kaip atsispirti tiesiog neįmanoma...
2018-06-01

BORJOMI PIKNIKAS su KITCHEN me produkcija - lengviausias būdas įsitikinti, kad mėsainiai su jautiena – vienas populiariausių kepsninių sezono patiekalų, kurį galima laikyti šiltojo sezono klasika.

25 skonių istorijos Biržuose, Sodeliškio dvaro sodyboje
2018-03-28

Įdomu kuo nustebino Ruslanas Bolgovas 2-oje savo 25 skonių istorijų kelionėje? Tobulas maistas, prabangi dvaro aplinka, organiškai derantis dekoras, romantiška muzika leido ne tik atsipalaiduoti, bet ir pajusti stilių ir prabangą.

25 skonių istorijos Gradiali Anykščiuose
2018-03-28
Gero skonio renginys Monte Pacio restorane
2018-03-28

Š. m. balandžio 25 d. Kaune, Pažaislio vienuolyno ansamblyje įsikūrusiame restorane svetingumo komplekse „Monte Pacis“ įvyko „Gero skonio“ klubo renginys, kurio metu pristatytas naujas – pavasarinis – žurnalo „Geras skonis“ numeris ir kartu – premjerinė restorano „Monte Pacis“ „Pojūčių vakarienė“. 


Š. m. kovo 1 d. įvyko „Gero skonio“ klubo renginys, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti.
2018-03-16

Restorano „Šventaragio sodas“ virtuvei vadovauja šefas Gintautas Pleskačiauskas, specialiai šiam vakarui drauge su profesionalų virtuvės komanda sukūręs unikalų meniu.

Gardžios idėjos iš "Šventaragio sodo"
2018-03-02

Gardžiu Sūdytos parūkytos antienos užkandžiu prie vyšnių vyno dalinasi „Šventaragio Sodo“ virtuvės šefas Gintautas Pleskačiauskas

Gero skonio renginys Vilniuje
2017-11-21

Lapkričio 21 d. interjero salone „IDN Home“,Vilniuje, vyko „Gero skonio“ klubo renginys intriguojančiu pavadinimu – „La Dolce Vita“ (liet. „Saldus gyvenimas“).

„Gero skonio“ klubas vasaros pabaigą palydėjo Anykščiuose
2017-08-24

Rugpjūčio 17 d. gamtos prieglobstyje įsikūrusio SPA VILNIUS Anykščiai restorano erdvėse įvyko „Gero skonio“ klubo renginys „Keliaukite, skanaukite, mėgaukitės Anykščių šilelio apsupty.“ Ypatingos vakarienės metu svečiai buvo kviečiami ragauti gurmaniškų patiekalų, degustuoti prie jų priderintų išraiškingo skonio vynų bei pasidžiaugti vasariniu žurnalo „Geras skonis“ numeriu.

Kuršių marių regata 2017
2017-08-14

„Kuršių marių regata“ - tai didžiausias ir giliausias tradicijas turintis buriavimo renginys Lietuvoje, kuris šiemet vyko jubiliejinį - 50-ąjį kartą. 

„Borjomi piknikas“
2017-06-12

Daugiau nei trys tūkstančiai vilniečių ir sostinės svečių suplūdo į pievelę prie Baltojo tilto, kur ketvirtadienio vakarą įvyko kasmetinė vasaros tradicija jau tapęs šeštasis „Borjomi piknikas“. Renginio dalyviai ne tik mėgavosi grynu oru ir gyvai atliekama Jurgio Didžiulio muzika, bet ir skanavo Lietuvos BBQ kepėjų asociacijos paruoštų  gardžių mėsainių su sausai brandinta KITCHEN me jautiena.

Kauno Hanza dienos
2017-06-09

Š. m. gegužės 19-21 dienomis dalyvavome Kauno miesto šventėje - Hanza dienos. Hanza dienos švenčiamos minint Kauno gimtadienį – gegužės 20-ąją, kai 1463-aisiais Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės valdovas Kazimieras Jogailaitis suteikė Kauno miestui privilegiją, kuria patvirtino ir praplėtė miesto teises. Kuo ši šventė buvo ypatinga mums? 

„KITCHEN me“ išskirtiniai skoniai – Marijampolės miesto dienų šventėje
2017-06-09

Š. m. gegužės 26-28 dienomis dalyvavome Marijampolės miesto dienose: mėgavomės ne tik puikiu miesto kraštovaizdžiu, geru oru, bet ir čirškinome jautieną, gaminome mėsainius. Marijampoliečius, kaip ir praeitais  metais, stebinome tiesiogiai ant griliaus kepamais sausai brandintais jautienos didkepsniais, pamėgtais sultingais mėsainiais - viskas buvo ruošiama miestelėnų akivaizdoje. 

Sveikinimas
2017-01-01

Tegu šventinė nuotaika įkvepia naujiems pokyčiams ir geriems tikslams!

LRVVKA prezentacija „Šventinis Naujametinis valgiaraštis“
2016-12-09

Pirmąjį šių metų žiemos sekmadienį (gruodžio 4 dieną), geriausi Lietuvos virtuvės šefai susirinko pristatyti ypatingą artėjančių švenčių meniu.

Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF – vienas „skaniausių“ renginių metuose!
2016-11-29

Š.m. lapkričio 10-14 dienomis, Lietuvos parodų ir kongresų centre "Litexpo", rinkosi gurmanai ir visi neabejingi maistui į vieną „skaniausių“ renginių metuose - „Baltijos maisto ir gėrimų parodą BAF 2016“.

Kviečiame dalyvauti BAF 2016 parodoje
2016-11-09

Kviečiame Jus  į „Baltijos maisto ir gėrimų parodą BAF 2016“, kurioje dalyvausime ir mes: kepsime sausai brandintą jautieną, antieną, triušieną, vištieną ir kalakutieną, pristatysime naujus 

produktus ir sodriais kvapais, išskirtiniais mėsos skoniais kviesime visus į mūsų stendą.

 

Baltijos maisto ir gėrimų paroda 2016
2016-10-27

Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF – vienas „skaniausių“ renginių metuose!

Jūros šventė 2016
2016-08-02

Kaip ir kasmet, liepos pabaigoje (š. m. liepos 29 – 31 dienomis), Klaipėdoje vyko Jūros šventė. Šiais metais šventė buvo kitokia -  „Vilniaus duona“, kartu su Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija, siekė naujo rekordo - vienoje vietoje buvo iškepti net 3167 mėsainiai!

BBQ sezono atidarymas
2016-05-18

Džiugu pranešti, kad 2016 m. gegužės 12 d., teko sudalyvauti BBQ sezono atidarymo šventėje, minėjusiai jau vienuoliktąjį gimtadienį.

EUROPOS DIENA 2016
2016-05-18

2016 m. gegužės 6-8 dienomis, Vilniuje buvo minima Europos diena. Daugelis Lietuvos restoranų ir kavinių pristatė skirtingus Europos šalių nacionalinius patiekalus ir kultūrinę programą.

KITCHEN me jautienos didkepsnių prezentacija Latvijoje
2016-04-06

2016 m. balandžio 6 d. Latvijoje vyko "KITCHEN me" sausai brandintų jautienos didkepsnių ir naujo produkto sūdytos-parūkytos antienos filė prezentacija. 

LRVVKA prezentacija "Azijos virtuvės skoniai"
2016-03-13

2016 m. kovo 13 d. Klaipėdoje vyko LRVVKA prezentacija "Azijos virtuvės skoniai". Prezentacijos metu virtuvės šefai gamino azijietiškas užkandėles, ledus ir gėrimus - arbatą su Rytų šalių pagardais bei kavą su kokosų pienu. Taip pat buvo ruošiami gurmaniški patiekalai, atskleistos gamintų patiekalų receptūros bei pasidalinta naudingais patarimais.

Naminio maisto darbe diena
2016-03-10

Kovo 10 dieną (ketvirtadienį) UAB "Baltic Larus" biure buvo minima Naminio maiste darbe diena. Šią progą paminėjome gamindami mėsainius. Tačiau šis gaminimas darbe buvo ypatingas tuo, kad gaminome vieni kitiems, todėl buvo labai liksma ir smagu!

Kaziuko mugė 2016
2016-03-05

2016 m. kovo 5 dieną su visa UAB "Batic Larus" komanda dalyvavome Vilniuje vykusioje Kaziuko mugėje. 

Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016
2016-02-26

2016 m. vasario 26 dieną Vilniuje vyko LRVVKA organzuotas konkursas "Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016". 

LRVVKA profesinio meistriškumo kursai "Antienos, triušienos, jautienos patiekalams bei naujausios pagardų tendencijos"
2016-02-07

2016 m. vasario 7 dieną dalyvavome LRVVKA organizuojamuose profesinio meistriškumo kursuose „Antienos, triušienos, jautienos patiekalai bei naujausios pagardų tendencijos“.

LRVVKA jubiliejinis ataskaitinis susirinkimas 2016
2016-01-31

Š.m. sausio 31 d. dalyvavome Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos jubiliejiniame ataskaitiniame susirinkime. LRVVKA pasitiko 15-os metų veiklos sukaktį, dėkojo savo nariams, partneriams bei rėmėjams už suteiktą galimybę kartu augti ir tobulėti.

Pasaulinė sniego diena 2016
2016-01-18

Tarptautinės federacijos dėka galime šiandien džiaugtis ir švęsti neįprastą šventę - Pasaulinę Sniego Dieną

UAB "Bidvest Lietuva" prezentacija
2016-01-08

Š.m. sausio 8 d. Kauno technologijos universitete (KTU) buvo pristatomos UAB „Bidvest Lietuva“ įmonės atstovams mūsų tiekiamų produktų naujienos.

Protmūšis "Kalėdiniai stebuklai"
2015-12-31

"KITCHEN me" kolektyvas kalėdas ir naujųjų metų šventę paminėjo ketvirtuoju - paskutiniuoju proto mūšiu!

Šv. Kalėdos 2015
2015-12-24

Prasmingų darbų, drąsių idėjų, sėkmės, ir išradingumo, atvirumo naujovėms! Tegu šventinė nuotaika įkvepia naujiemos pokyčiams ir geriems tikslams! Su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais metais!

Kalėdiškas pasisėdėjimas jaukioje komandoje!
2015-12-23

Gruodžio 23 d. "KITCHEN me" kolektyvas atrado laisvą valandėlę susibėgti ir paminėti artėjančias jaukias ir mielas širdžiai šventes. Nepamiršti buvo ir atostogaujantys kolegos bei žinoma kiekvieną dieną plušantys.

KITCHEN me brandintų jautienos steikų degustacijos RIMI prekybos centruose
2015-12-21

Gruodžio 21-22 dienomis vyko bei vyksta KITCHEN me brandintų jautienos steikų degustacijos RIMI prekybos centruose.

KITCHEN me kalėdų kelionės link
2015-12-07

Jau antra savaitėlė, kai esame gruodžio mėnesyje, o už lango dar nesimato snaigių, bet kad nebūtų taip liūdna ir jaustusi artėjančios šventės su RIMI prekybos centru žengiame kalėdų kelionės link.

Šventinė prezentacija LRVVKA restorane „Siesta“
2015-12-06

2015 m. gruodžio 6 dieną vyko šventinė LRVVKA šventinė prezentacija - „Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų“. Teko apsilankyti šioje šventėje prezentacijoje ir UAB "Baltic Larus" komandai.

KITCHEN me naujienos!
2015-12-01

Norime informuoti, kad visu šiuo šventiniu laikotarpiu MAXIMA prekybos centruose galite rasti -  Karštai rūkyta Antienos filė su oda, Sūdyta - parūkyta Antienos filė, Virta rūkyta Antienos krūtinėlių filė.

„Baltic Larus‟ įspūdžiai iš Vilniuje vykusios BAF parodos
2015-11-23

Vilniuje, š.m.  lapkričio 20-22 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų cente "Litexpo" vyko Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF. Tarp dalyvių gausos iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Danijos, Lenkijos, Vokietijos, Vengrijos, Italijos bei Indonezijos buvome ir mes, -  UAB „Baltic Larus“. Parodos lankytojams pristatėme rinkoje jau pamėgtus, vartotojų vertinamus ir naujus produktus. Čirškindami didkepsnius ir kvapais viliodami kvietėme paragauti kepamų „KITCHEN me“ ir „Lapino puota“ produktų, pasidalinti kepimo gudrybėmis ir, žinoma, pabendrauti ir atsiliepimų bei įvertinimų sulaukti iš degustatorių.

Išsipildymo akcija "Pyragų diena" 2015
2015-11-06

Norime su visais pasidalinti savo gardžiai paskanautais pyragais bei džiugesiu, kad prisidėjome prie TV3 "Išsipildymo akcijos"! Surinktos lėšos jau išsiųstos.

Boso diena 2015
2015-10-16

Norime pasveikinti visus bosus su Boso Diena! "KITCHEN me" kolektyvo rytas prasidėjo su linksmybėm ir išdaigom, o koks Jūsų rytas?

BBQ piknikas Paberžės seniūnijos Aerodrome
2015-10-15

2015 m. spalio 15d. Paberžės seniūnijos Aerodrome įvyko Barbekiu (BBQ) piknikas.

Aš myliu savo įmonę 2015
2015-10-06

Projektas „Aš myliu savo įmonę“ įsibėgėja – paskelbta visuotinio balsavimo pradžia!

Jubiliejinis 10-tasis grilio čempionatas Vilniuje: KITCHEN ME svečiuose
2015-09-21

Vilniuje rudens tradicija tapusios Tautų mugės metu, rugsėjo 18-19d., Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) surengė 10-tąjį atvirą grilio kepėjų čempionatą, kuriame teko pasisvečiuoti ir mūsų įmonei. Ne vienam praeiviui skrandį kuteno kvapai ir akis viliojo skaniausi kepėjų receptai.

LRVVKA prezentacija-degustacija (Naujienos rudens valgiaraščiui)
2015-09-07

2015 metais rugsėjo 6 dieną dalyvavome prezentacijoje-degustacijoje kurią rengė Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija ir pristatėme savo rudens asortimentą restoranų rinkai. 

Kaip iškepti tobulą jautienos antrekotą be kaulo?
2015-07-29

Jei nutiko taip, kad įsigijote antrekotą (kitaip didkepsnį "Rib Eye" be kaulo), ir nežinote, ką su juos daryti, arba niekaip nedrįstate, bet vis svajojate šį pjausnį išsikepti namie, prisitraukite kėdę arčiau, nes dabar atskleisime keturias paslaptis, kaip iškepti tobulą antrekotą be kaulo.  

Jautienos steikų pristatymas Latvijos rinkai 2015 05 08
2015-05-05

KITCHEN me komanda penktadienį vykdė prezentaciją Latvijoje, mūsų partneriams - KONIG (Latvijos restoranų rinkai). Pristatinėjome mūsų NAUJIENĄ – brandintus jautienos steikus!

KITCHEN me žengia į rinką!
2014-06-12

Sunku ir įsivaizduoti iškylą be liepsnojančios laužavietės, gardaus kepamos mėsos kvapo... Juk geriausias metų laikas  - kepsnių sezonas. Jei ieškote ko nors neįprasto, siūlome išbandyti naują prekių grupę - "KITCHEN me". Gardūs "KITCHEN me" antienos kepsniai, pjausniai ar paukštienos dešrelės su kietuoju sūriu - puikus pasirinkimas ieškantiems išskirtinio skonio ir kokybės.