Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos dešrelės "Musmirės".
ingredientai
2 x 250 g Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių
250 g žaliųjų žirnelių ( šaldytų)
6-7 vnt bulvės
50 g sviesto
150 ml pieno
žiupsnelis druskos
pakuotė vyšninių pomidorų
pagal poreikį žalumynų puošimui
pagal poreikį sezamo sėklų

Triušienos dešrelės "Musmirės".

45 min.
6 porcijos
Gaminimas

1.Nulupkite ir užkaiskite bulves.Nepamirškite įdėti druskos.
2.Žirnelius pakepinkite su sviestu,pasūdykite ir sutrinkite blenderiu.
3.Išvirusias bulves nusunkite pilkite pieno,dėkite sviesto,užvirinkite ir sutrinkite.Sudėkite žirnelių masę ir išmaišykite.Laikykite šiltai.
4.Pomidorus nuplaukite,nusausinkite ir perpjaukite pusiau. Puseles išskobkite.
5.Įkaitinkite  keptuvę,įpilkite aliejaus ir dėkite triušienos dešreles.Kepkite trumpai iki apskrus abi pusės.
6.Į gilesnį indą dėkite žaliąją košę ir susmaigstykite dešreles.
7.Drėgnas pomidorų puseles apvoliokite sezamo sėklose ir maukite ant dešrelių viršaus.
8. Kad jūsų patiekalas atrodytų dar patraukliau puoškite žalumynais. Tiks salotos,petražolės,krapai.
Patiekalas vaikams paruoštas.

Skanių ir džiugių akimirkų !!!

Už receptą dėkojame Skanu, gražu ir su meile.......Rita.

Atgal į receptų sąrašą