Linksmai nusiteikę keliavome į Latviją, gražią sodybą apsuptą miško ant tivuliuojančio ežero kranto. Vieta kaip tik derama pristatinėti naujai produkcijai - brandintiems jautienos steikams!
Pristatinėjome 5 pozicijas - Jautienos steikas "RIB EYE" be kaulo (brandinta jautiena); Jautienos steikas "TOP SIRLOIN" be kaulo (brandinta jautiena); Jautienos steikas "T-BONE" su kaulu(brandinta jautiena); Jautienos nugarinės steikas "BLACK ANGUS USA"(brandinta jautiena) ir Jautienos steikas "RIB STEAK" su kaulu(brandinta jautiena). Ir viena - TOMAHAWK jautienos steiką vežėmės dovanų ir visai netikėtai jis tapo pats populiariausias.Tomahawk steikas atrodantis lyg pirmykščio žmogaus kuoka smile emoticon. Jo paruošimas ypatingas - pirmiausia apkepamas iš abiejų pusių ant įkaitinto griliaus, o vėliau dedamas ant grotelių ir paliekamas 20 minučių kepimui.
Visas pristatymas vyko tokiu būdu, kad patys vadybininkai turėjo kepti ant griliaus steikus ir juos pateikti komisijai taip, kad jie juos įvertintų geriausiu balu. Vyko įnirtinga kova, nes visi norėjo laimėti tačiau KITCHEN me nepalieka nei vieno be dovanų. Tad vakaro pabaigoje apdovanojome visus dalyvavusius - Juk svarbiausia gera nuotaika ir draugystė!
Grįžome lengvai pavargę, bet pasikrovę teigiamos energijos ir galvodami kaip gardūs brandinti jautienos didekpsniai džiugins LATVIJOS šeimas! Beabejo nepamiršime ir Lietuvos, neužilgo sulauksime steikų ir mūsų prekybos centruose.
Visas pristatymo akimirkas galite rasti čia - KITCHEN me!