Vilniuje rudens tradicija tapusios Tautų mugės metu, rugsėjo 18-19d., Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) surengė 10-tąjį atvirą grilio kepėjų čempionatą, kuriame teko pasisvečiuoti ir mūsų įmonei. Ne vienam praeiviui skrandį kuteno kvapai ir akis viliojo skaniausi kepėjų receptai.
Atviro grilio kepėjų čempionato metu varžėsi 20 mūsų šalies bei kaimyninės Lenkijos komandos penkiose rungtyse. Rugsėjo 18-osios dienos metu prie kepsninių rungėsi kapitonai, o šeštadienį kas valandą vyksiančiose penkiose rungtyse meistriškumą rodė komandos - ant ugnies gaminančios menkės, vištienos, kiaulienos šonkaulių bei jautienos patiekalus ir desertus.
Baltic Larus renginio metu vaišino šventės svečius savo gardžiomis naujovėmis - dar neragautais brandintais jautienos kepsniais, šviežiomis triušienos dešrelėmis bei jau pažintais antienos filė „PIKANTIŠKAIS" ir „TRADICINIAIS" pjausniais. Labai džiaugiamės išgirdę tiek gerų atsiliepimų, patarimų ir sulaukę gausaus susidomėjimo Kitchen Me produkcija. Tikimės, jog mūsų jautis, skleidžiantis aromatingus kvapus bei kantri muzika paliko tik gerus ir šiltus prisiminimus, o mūsų komandos šypsenos neleis pamiršti, kad mūsų gaminius galite rasti ir įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose.
Taip pat, norime prisidėti ir pasveikinti atviro grilio kepėjų čempionato nugalėtojus - geriausias išrinktas keturias komandas: I-ąją „No name BBQ team, II-ąją „Kadagio uoga", III-ąją „BBQ Legionas" ir IV-ąją „Smoky Flavour" vietas užėmusias komandas. Džiaugiamės kartu su Jumis!